Despre mine

Hei! Ioana sunt.

Ca profesionist, dezvoltarea mea a început în urmă cu apoape 10 ani, timp în care m-am format și am învățat de la cei mai buni specialiști din țară și de la specialiști renumiți pe plan internațional, în domeniul psihologiei. A însumat sute de ore de dezvoltare personală și profesională. În prezent îmi practic profesia prin practică privată, în cabinet. În trecut am lucrat în mediu ONG, pe diverse proiecte din domeniul sănătății mintale și emoționale, unde am creat spațiu pentru mii de oameni pe care i-am ascultat și i-am ghidat.

Mai multe despre mine, ca psihoterapeut și despre munca mea, puteți să aflați aici: https://ioanabejan.com/

Dincolo de profesia de psihoterapeut, iată cine sunt: un om care face tot ce face din vocație, din dorința de a contribui la binele comun și de a-i însoți pe cei care doresc spre calea devenirii lor și spre o viață așa cum și-o doresc.

Îmi plac lucrurile simple și cu esență. Mă emoționează prima ninsoare, primii ghiocei, caruselele. Îmi place să fiu în natură (muntele mă atrage cel mai mult și fac drumeții ori de câte ori pot, însă îmi place și marea), pictez, colecționez diverse, fac yoga, beau ceai negru (întotdeauna cu lapte).

Create your website with WordPress.com
Get started